en dag på stan med mig

är härligt bakfull i dag. typ “lös”. går omkring och fladdrar i solen, som ett sexigt tygstycke på tork. gick omkring inne på åhléns och tittade på skit. har kommit på en grej jag och min pv inte har gemensamt, som verkligen är synd: jag älskar att gå på stan och handla skit, han verkar hata det. det kanske är för att jag skäller på honom när han tar för mkt plats i affärer, t.ex. när han tar tag i en stekpanna och skriker “rörlrhgö” över hela affären. man ba *går iväg till en annan affär och är sur där* jag älskar affärer med “mycket olika skit” i, som åhléns. man kan glo på fula kläder man aldrig skulle köpa, eller så kan man svalka sina brunbrända axlar med ljuv body mist. haha, jag ba *tidningen kupé* när jag sedan sätter mig ned mitt i hjärtat av åhlens, på den underbara restaurangen  som både är anpassad för handikappade och serverar ekologisk mat, hinner jag inte mer än att sörpla lite på latten innan jag hör ljudet av brådskande klackar dundra fram över restauranggolvet. framför mig står ylva strandberg, författarinna och entreprenör inom ergonomisk design. lite jäktat slår hon sig ned med rödmosig kåt feja och tänder en cigg. hon börjar rycka i kroppen och beter sig som en hemsk robot. hon är bara ett fantasifoster i mitt huvud!!! ingen verklig människa. nåväl, tillbaka till min dag på stan. i dag handlade jag nya gardiner till vardagsrummet, men jag kollade på produkter värda 4802394930kr. ibland räcker det.

händelse nr 2:  har ett spindelnät i halsen jag hostar upp bit för bit. tack för det cigaretter

One Response to “en dag på stan med mig”

  1. 1 Elin
    May 27th, 2010 at 03:19

    Världens bästa blogg det här ju!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80