fögglar och piss

hej knulldocker.

kära gud, jag har haft en präktig dag och känner mig därför ur form. vaknade 09 och skuttade ur sängen med lycka, åt ca 5 blad till frukost. samlade in data på södertörn till en studie. vilken inspirerande skola med härliga elever, eller inte. såg bara töntar där…

sedan åt jag ute, bolognese med sallad. såg hur betjänten okänsligt stänkte ned vinäger i salladen och över spaghettin. blev sårad, jag vill inte se när mat tillreds eller när hus blir byggda. vet ni, om man inte blev snygg av att motionera skulle jag aldrig göra det. skulle dock läsa böcker om det gjorde mig ful. känslan av dumhet är typ 3957 värre än den av fulhet.

apropå sur blev jag sur på min pv för ca 2 månader sedan. jag satt i soffan och njöt av livet eller jämförbart, så kommer han och sätter sig där och tuggar på någonting. redan där känner jag ett sting av irritation. kort därefter kommer en pust av alla män jag legat med, jag vänder mig om och ser hur han sitter och “gnager” på en stor bit parmesan!!!! ilskan kom stegvis. 1. blir röd. 2. skriker 3. går till sovrummet och kommer inte ut på flera timmar.

apropå killar. jag såg en kåt kille i dag med iphone, han lyssnade på musik i den. sedan stannade han mitt i vägen och började trycka runt på skärmen med sänkta bryn. då tänkte jag så här “det blev nåt fel och musiken slocknade! och nu vill han inte gå vidare utan ha en ‘låt’ att showa till”

saker som inte händer:

– att min mp3spelare dör mitt i en show

2 Responses to “fögglar och piss”

  1. 1 kåt kille med iphone
    May 12th, 2010 at 17:26

    det kan ha varit mig du såg.

  2. 2 T
    May 14th, 2010 at 11:32

    Det är även ganska jobbigt när man ska gå av tunnelbanan och inte hittar någon bra låt att showa till. Man bläddrar febrilt i playlisten, men hittar ingen som duger!!!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80