hey

idag hade jag ett par blåjeans. jag var ett par centimeter från att se ut som en jeansröv med svart h&mjacka och hårgele à la kistagallerian. nu gjorde jag inte det. ikväll ska jag färga håret svart och dricka mousserande vin.

idag var det magstarkt hos psykologen. så magstarkt att jag var på väg in i katatoni på tunnelbanefärden hem. jag vill bara lägga mig ned och låta luften rinna ur mig.

idag har jag köpt en mössa på H&M. nu förstår jag hur människor som typ har över 30 i midja känner sig. alla är inte mellanskalliga, förpubertala barn. vi med större huvud, ska vi använda huckle?

idag har jag köpt coffee på kvartersfiket, så underskattat att dricka kaffe på t-banan. då kan man stirra ned i kaffet istället för på det där gula handtaget, eller ut genom fönstret där det alltid lyckas vara en tunnel. det är liksom “mmm, JA, du sitter där mittemot dig, skitkul, bra hej!”

som alltid annars har jag känt mig ekande tom.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80