hello horny satanists and god-lovers

när kommer egentligen min koncentration bli fullgod! jag klarar ungefär av att läsa i 2 minuter, sedan måste jag ut i köket och hålla i nåt jävla äpple? göra nån ful dans. tack för att ni lämnade mig så här, cigg.

joggade i dag, vill att killar ska komma bara av att se min röv. jag lyssnade på ett radioprogram om privatisering, sjukvård etc samtidigt. alliansmänniskan ba “allt har sitt pris”, varpå radiomänniskan börjar: “DU DÅ!! har du ett pris, skulle du kunna sälja dig själv…?” man ba……… troll? på ett internetforum? sedan dog min mp3. då slutade jag springa och såg hur röd jag var i hela ansiktet, inte snyggt, vill inte se ut sådär på zigzags direkt. ett gäng vuxna gick förbi, de stirrade på mig. det kändes som en show att stå där och svettas framför dem – fullt påklädda. undra om man kan få en sjukdom på röven så den börjar växa ohämmat?

jag är typ asdeprimerad, är det pga. ciggen? eller pga. min nya aknemedicin: roccautan.  känner mig frånkopplad all sans. en dålig sak med sommaren alla jävla getingar, humlor, bromsar, bin! blir så irriterad av kryp som “stör”. hur kan man sitta avslappnat och njuta av ett somrigt glas iskall dricka om ca 46327 flyg-djur vill bada i drickan? jag är en sån som paniskt springer undan från flygfän. vågar aldrig cykla med bilarna heller, åker vid sidan av och “slappar”. cyklar bara längs stora vägar mitt i natten, sur-cyklar omkring med röven som aldrig växer, känner hur det kommer en taxibil bakom och stör och människor stör på gatan, det STÖR när ungar ränner förbi här utanför, gå 1 gång tack. *vill reducera alla x-terna stimuli till 0* har så mkt vettigare saker att tänka på.

nu måste jag t.ex. somna. kommer säkert gå bra *surfitta*

ps. jag har alltså INTE börjat äta roccautan, HAHAHAHA ds.

One Response to “hello horny satanists and god-lovers”

  1. 1 Äm
    May 10th, 2010 at 06:41

    Om du får den där rövväxarsjukdomen kan du väl holla at me. Och smitta mig, tack.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80