va ful på stan kan man ju va

åååh, det värsta jag vet är när utseendet utelämnas till vädrets oberäknelighet. när det blåser, regnar eller snöar (rakt i fejan och håret). när jag pga. överdrivet respekterande inför sociala konventioner säger farväl till en BEDRÖVLIG spegelbild och hetsar fram till nästa fönster. redan här – skitsur, står och kollar på fula jävla vagabondskor eller ecco. försöker se fejan i speglingen vilket inte fungerar alls, känner hur det kliar i ansiktet av irritation. till slut kliar jag bara i ansiktet, bara förstör den där skiten för att hämnas och här kommer fasen då jag alltid önskar att någon ska bli ARG för att jag kliar mig i ansiktet och därmed “förstör” ansiktet. jag kollar upp och ser människor gå förbi mig, ingen ser mig eller att jag börjar bli röd. har haft en inre strid som resulterat i att jag kliat mig själv i ansiktet. i vanliga fall gör jag ingenting. tänk egentligen hur många tysta vredesutbrott man går miste om här i livet! RIKTIGT SPÄNNANDE. ser en marknadspotential i detta *entreprenör*

annat smått & gott i mitt liv (tänk er gott och blandat-godys):

*köpte 2 st goda drickor i dag. sedan gick jag hem och drack upp dem.

* tänker börja skriva en dag gamla statusuppdateringar för att “lura systemet”

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80