hey

hej alla som ska bada i sommar!

jag skrev tenta i fredags. ådrog mig en knöl på långfingret efter att tryckt pennan mot en enda punkt i 5 timmar. sedan gick jag till lilla vinaffären på hörnet. en nyöppnad liten affär med prålig interiör och dunkel belysning. så möter jag mig själv i kassan, vad fan gör jag där. var det min butik? nä, men jag gick på vanliga cementsystemet. där köpte jag ett vitt, surt vin som jag pinade i mig, satt och ryste medan jag drack. försökte dricka vinet i form av en spritzer vilket inte heller fungerade. allt slutade med att jag öppnade en grumlig xider som sedan avnjöts utomhus, i mörkret. ett tips ungdomar! testa att springa mellan inomhus och utomhus samtidigt som ni äter ett äpple. d blir så jvla gott när man äter äpplet ute ;D asså, kan någon skjuta mig när jag blir så här. hur som helst, jag gick på livin la vida loca-festen. den var blandad! mycket olika människor jag aldrig sett tidigare. försökte vid 3 tillfällen, när suget efter en glödande cigg tog överhanden, att “gömma” drinken inomhus vilket inte är att rekommendera när fattiga 12-åringar springer och stjäl drinken direkt efter man lämnat rummet *älskar att inte vara fattig*. nu till någonting helt annat, det värsta jag vet är förmultnande. tänk så här, man skrapar av flugsmällaren mot sopkorgen. två dagar senare, när sopkorgen är full ska man dit och försöka hitta flugans “rester”. jag blir yr av illamående när jag skriver detta. usch, jag skulle faktiskt handgripligen hindra en människa med sådana idéer. jaja.

godnatt, sexy fuckers.

6 Responses to “hey”

 1. 1 vet inte
  May 3rd, 2010 at 08:01

  din pv brukar inte läsa din blogg va?

 2. 2 RRR
  May 3rd, 2010 at 10:06

  hoppas inte det!

 3. 3 Lisa pricksson
  May 3rd, 2010 at 13:41

  Hej & välkommen. Jag är frk Jagemark, jag är en orolig drömmare som älskar ord – men som egentligen är lite konstig. Kommentera gärna, eller läs i tystnad om mina små vardagligheter och fundeleringar.

  Pussel, Lisa

 4. 4 omeh
  May 3rd, 2010 at 16:37

  lisa, friend of yours?

 5. 5 Olga
  May 4th, 2010 at 16:40

  “asså, kan någon skjuta mig när jag blir så här. ”
  Det är den största behållningen tycker jag!
  Älskar’t!

 6. 6 david
  May 5th, 2010 at 00:22

  hur rik är du? hur gammal är du? varför har du ingen bild på dig själv och slutligen var bor du? tänkte att det kan vara kul att veta vems blogg man läser : )

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80