jag tog ett stort steg i dag. jag slängde alla hudvårdsprodukter, clerasil facewash, blackhead eliminating-whatever, deep cleansing, hydra-energic, pore pleasure vitamin energizing recharge ginsäng röv. slängde allt. efter att jag inte kunde se en enda röd prick i ansiktet. obs, och då har jag inte lagt nåt i fejan på ca 3 veckor, förutom “festmejk” *hostar upp hårboll*. bara stått under duschmunstycket medan schampot runnit ned över “skiten” och sedan torkat med nån gammal turkos stjärtlapp. näe men auran just nu…. har handdukar i badrummet som antingen, efter man dragit dem i ansiktet, lämnar kvar bomullsrester, eller bara är, i sitt menlösa tillstånd  “små hängande lappar”. tittar i skrivande stund (skiter just nu) på lappar i varierande färg och storlek. om jag bara skulle gå och köpa nya handdukar?

standardmått på handdukar under min uppväxt: 120cmx60cm.  standardmått på glas: 2dl, standardtäcken: inte dun i alla fall. min livsglädje eroderandes med åren. det enda jag vill ha i dag är stora, tunga tyger. jag vill torka mig med ett fucking bedspread från ralph lauren.

hej då

2 Responses to “”

  1. 1 ghaz
    April 22nd, 2010 at 00:45

    ginsäng röv!! HAHAHAHAHAAH asså, jag kommenterar inte ofta men I ADORE YOU. för rolig

  2. 2 RRR
    April 23rd, 2010 at 04:57

    tack! puzzzzz!!!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80