amethyst

hej! nu ska vi ha tema: “skit jag nyligen har köpt”.

* en ny mobil, som heter amethyst. jag inne på expert: “jag skulle vilja ha den där… ämmetyst”. det känns så fel att vara självsäker i det sammanhanget, tänk följande “Hej! Amethyst!”. betjänten ba…. “tjaaa, jag heter krille”. vilket får mig att tänka på det faktum att ca ALLA under 20 år heter “krille”. fult…

* köpte färg till skrivaren. verkligen dagens höjdpunkt, skrattade eftersom det bara var FÖR tråkigt.

* drack nån jävla kaffe i solen

hatar att skriva om saker jag köpt!!!! händer ingenting annat i mitt liv för stunden. ring ring ringenting, nu ringer telefonen! eller inte, men jag har kvar mitt gamla nummer. det händer en massa saker! jag har som sagt börjat träna, och har successfully gjort det vid mer än 3 tillfällen! kommer alltså fortsätta

asså, “grannydumping”, när man dumpar senila gamlingar i väntrummen på vårdcentraler. ca 200000 fall/år i USA….

3 Responses to “amethyst”

 1. 1 Parisa
  April 21st, 2010 at 08:37

  Du alltså. Vet inte ens om du behöver höra att jag älskar dig. För att du redan vet att jag älskar dig och för att du redan vet att du är fantastisk.

 2. 2 emma
  April 21st, 2010 at 17:58

  “skrattade eftersom det bara var FÖR tråkigt.”
  älskart.

 3. 3 RRR
  April 23rd, 2010 at 05:01

  ååååååh parisa! gummy *skickar varma vinkramar*

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80