mitt liv då

i dag gjorde jag några tråkiga saker.

1. jag bar 4 tunga bordsben till myrornas. tappade ett ben som slog i marken med en skräll, sträckte mig efter det och tappade resterande ben. det lät jävligt snyggt där ett tag kan jag lova.

2. gick till hittegodsexpeditionen och frågade efter min mobil. den fanns inte där varpå jag inser att jag är vid rådhuset och måste åka blå linjen till t-centralen som alltid är sådär gröngult osexig. jag byter i alla fall vid t-centralen till ett tåg mot universitet. sätter mig mittemot en kille med röda byxor, sedan inser jag att 4-sätet bredvid är ledigt… jag ba kommer där som en kåt hagga som vill sitta med honom. jag möter hans blick och kollar sedan reflexmässigt ut genom tunnelbanefönstret varefter jag börjar rodna jättemycket!!!! sedan inser jag att det är rött på hans byxa, rött i mitt ansikte och en röd affisch bakom honom, det blev alltså 3XRÖD vilket gjorde det hela mycket värre. sprang ut ur tåget vid östermalmstorg och väntade på nästa.

3. satt i skolan och var pga. vårvärmen tvungen att ta av mig min kofta. tar av mig sensuellt och märker att jag har en gymnastiktröja på mig. en sån man hade i sexan. ingen kille kom så den var väl ful då

4.kände ett lätt touch av hunger på vägen hem och bestämde mig för att äta en kycklingburgare på max. så jag gick till max, det var långtråkigt att gå. sedan satt jag där och åt, vilket inte heller direkt var skitkul.

5. påbörjade sedan en resa med kollektivtrafiken mot electric heaven (nedre kungsgatan) för att “titta på en ny mobil” *uppspelt kåtkärring* för att sedan ba……. näe, jag skiter i det här och åker hem. köpte ett telefonkort och en ramlösa på pressbyrån – gulgrönt ljussatt butik. ok, jag fattar att all btuiksbelysning måste vara funktionell, men förlorar mig i sinnesbilden av affärer med belysningstemat solnedgång, man ska inte behöva se nån ful kexchoklad eller så. tänk nån surgubbe i den butiken som domderar över att man “inte kan se vad man ska köpa”. nej, det kan man inte, men det är snyggare här än vad du har hemma i alla fall. du kan ju vara här i stället för hemma. nej, men då är det nåt annat som “inte passar”. du kanske inte tycker om mina färger jag har här i min butik. du vill väl ha skogsgrönt eller så, det kanske mer är din favoritfärg. *sur* ok, känner mig störd i huvudet nu.

6. vände nyss handgripligen på min pv som snarkademed orden “nu vänder du dig om, annars jävlar..”. obs, min pv är inte en baby man bara kan vända sådär. han hjälpte väl till lite själv.

7. godnatt

One Response to “mitt liv då”

  1. 1 Amanda
    April 11th, 2010 at 12:03

    Haha ok älskar dig

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80