friday’s fuck fest

pga. mitt ciggstopp sover jag ca 3h per natt. jag blir inte ens trött! i stället kammar jag håret, återfuktar fejan, rycker bort alla ögonbryn,  böjer ögonfransarna, “drar i” lite mascara. eller går på nattpromenader och är livrädd för gäng, äter isglass och dansar mig natten igenom med stiliga kavaljerer. närå, asså, när människor dansar sig nätterna igenom med stiliga kavaljerer sker detta då.. på typ debaser? hur stiligt är det att stå med bukfet kavaljer vars penna gnuggar mot låret och ba “ööh ööhh”. eller, sker detta på spybar där man knuffas omkring av en miljard trettonåringar som låtsas gilla en 60 min lång sug-låt? det är tyvärr orimligt med “kavaljer” i dag, om det inte rör sig om gamla kåtgubbar på typ friday’s… som vill dansa vals med fröken.

gud……….. knäckte jag koden nu?

4 Responses to “friday’s fuck fest”

 1. 1 Anonymous
  April 1st, 2010 at 11:43

  ja

 2. 2 Viktoryia K
  April 1st, 2010 at 15:48

  jag dansade med en kavaljer på F12 i somras. blev uppbjuden och hela köret. det kändes konstigt.

 3. 3 Josefin
  April 1st, 2010 at 17:13

  Du knäckte den!

 4. 4 E
  April 2nd, 2010 at 06:50

  Jag går på Univeristy of Cambridge och där finns det kavaljerer som faaan. Typ söner till grevar, sydamerikanska prinsar och såna vars pappa är adlad och heter typ “Sir Edmund bla bla bla”. Kommer till våra lectures i kravatt och backslick. Men i Sverige finns det absolut inga kavaljerer, nej.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80