strip

jag håller på att värma euroshopperstrips i ugnen. är helt inne i en matperiod där allt jag äter antingen sätter sig på röven eller ger utslag i ansiktet, bokstavligt talat; utslag, som i variga böldfinnar. kul med fetter. ett ämne jag bara tycker är så sinnessjukt tråkigt: näringslära. jag ger mig själv dispens när det gäller allmänbildningen där. jag kommer aldrig lära mig någonting mer än att man typ har olika hål där man kan stoppa in saker.

annars var jag ute på webben och nätshoppade och såg en så sjukt gullig liten etta vid globen/johanneshov. ååååh!! ge mig!! *måste ha* golvet skulle verkligen matcha ALLA skjortor i min garderob.

helgen helgen, ni vill inte ens veta.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80