sverigehäftet

tur att man slipper prenumerera på sverigehäftet, man får det helt gratis.

erotisk boutique säljer följande:

1. Fantasipaket
Garanterat 9 delar!
Innehåll:
Bl.a.sexleksak, DVD ca 120 min, kondomer, sexig string… +fler spännande produkter!

älskar det godtyckliga med fantasipaketet, innehåller lite vad som helst.

vad betyder “b.la.”. jag som konsument har rätt att veta vad jag beställer, min fantasi räcker tyvärr inte till i det här fallet. vill inte bara köpa en fantasi på helt lösa grunder. det kan ju vara ovan nämnda produkter, en klocka samt tre nummer av hus & hem.

sedan: “sexleksak” – återigen, vad ÄR det för sexleksak? snälla berätta, vill veta. tänk om man får en riktigt lam leksak, i linje med “geishaklulor” – bollar hängandes i rep. man kan liksom göra sådana på dagis med flirtkulor *been there done that*

och det här är så bra: sexig string…

punkt punkt punkt. say no more. tar på mig sexig string utan förbehåll, storlek spelar ingen roll. kåtheten är omöjlig att stävja. ingenting spelar roll när det handlar om djuriska lustar, passion, mörk choklad och vin.

4 Responses to “sverigehäftet”

 1. 1 helena
  March 12th, 2010 at 16:42

  haha, jag skrattar fan högt nu <3

 2. 2 räven
  March 12th, 2010 at 23:25

  och det här med “fler spännande produkter” menar de då att de först nämnda produkterna är spännande? jo men kondomer är ju exotiskt såhär år 2010. även string och sexleksaker. alltså när till och med apoteket säljer sexleksaker, då är fan inget spännande längre.

 3. 3 Candy
  March 16th, 2010 at 16:01

  HAHAHAAHAHAHAHA!

 4. 4 Stefan
  May 26th, 2010 at 16:40

  I mina ögon är ordentlig beskrivning a och o när det gäller försäljning. Personligen så skulle jag aldrig beställa när man inte har en susning om vad som egentligen dyker upp.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80