hiss romance

det här är så hemskt.

i dag när jag åkte hiss lyssnade jag på lady gaga i mobilen. en man klev på, som vanligt blir jag nervös av män, speciellt i hissar (eftersom jag är inlåst med dem) och börjar därför fippla med mobilen. råkar komma åt “skicka till högtalare”. CAUGHT IN A BAD ROMANCE bara skränar i hissen. nu till det värsta: jag tappar mobilen eftersom jag blir rädd.

och säger “oj!!”

till slut får jag av högtalaren och vill säga “förlåt för musiken” men inser att det bara skulle göra allting värre.

det värsta vore, ja! tänk så här: han kliver på, dörrarna stängs varefter jag medvetet trycker i gång bad romance, söker ögonkontakt och ler. sedan börjar jag göra en “psykad” lady gaga dans. när han väl kliver av skrattar jag och säger “bye bye” lite sexigt retsamt. typ you can’t handle this crazy ass elevator bitch

det hade alltså kunnat vara värre.

5 Responses to “hiss romance”

 1. 1 histrioniker
  March 8th, 2010 at 23:20

  lol gumman/gubben

 2. 2 ghaz
  March 8th, 2010 at 23:23

  HAHA “you cant handle this crazy ass elevator bitch” du är fan störd

 3. 3 Mårten
  March 9th, 2010 at 05:57

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
  Det tyckte jag var jättekul.

 4. 4 luvzit
  March 9th, 2010 at 11:11

  hhahahaha. åååh.

 5. 5 wingers
  March 11th, 2010 at 00:02

  åhhh, dagens!! som fan. åh. greatnessssss.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80