flowers and silence

måste kommentera andra chansen, dog av äckel när ett band bestående av 4 träslöjdslärare sjöng om att “bara vara enkla”. jag ba “väck mig när den här tortyren är över”. om man vore rik hade man kunnat ha en privat narkosbetjänt. tänk vad härligt att bli sövd under olika sorters resor, eller bara somna en tråkig eftermiddag. vakna på kvällen och ta en vin.

jag har förresten bara ramlat en gång i vinter! det var när jag och linnéa gick över ett övergångsställe vid odenplan, mitt i natten på väg till k-karaoke. direkt efter jag slog i backen sträckte jag ut armarna, benen och log. då verkade det som en planerad show! tror dock ingen betraktade det som en planerad show :(

3 Responses to “flowers and silence”

 1. 1 candy
  March 8th, 2010 at 14:21

  åh, jag brukar också fantisera om hur fantastiskt det vore att kunna bli nedsövd när man vill ha en paus. från en resa eller från livet i allmänhet. eller från musiktortyr a la melodifestivalen! inte för att jag kollar på skiten, men jag har varit på en fest där alla satt och glodde på det. =O

 2. 2 Linnéa
  March 8th, 2010 at 21:05

  och alltså obs, du ramlade inte. jag “välte” dig.

 3. 3 RRR
  March 8th, 2010 at 23:03

  candy: gud ja! sömn på beställning=myz

  linnéa: petitesser..

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80