brönn

idag har jag nästan knuffat mig själv framför tåget. jag vaknade en halvtimme innan jag skulle vara på komvux, tog på mig vit lipliner, läs borstade tänderna, hasade mig genom en mur av kyla till tunnelbanan — sinnessjukt låg bekvämlighetsnivå — stoppade pluggarna till mp3n i örat (iskalla) och får höra: I’VE GOT THIS FEELING SOMEBODY DANCE WITH MEEEEE!!!!!! NEJ sluta, tyst, tyst! jag orkar inte! jag orkar inte… göra någonting, jag sitter på en genomfrusen träbänk klockan 08.45 på morgonen och lyssnar när någon skriker, vinden blåser in i byxbenen och det ligger citytidningar överallt. ööuhh..

nej, nu ska jag berätta om ett freak i min klass på komux. hon är helt sinnessjuk. om t ex läraren frågar “vilken exponent har vi att göra med här?” kan hon ba “.. brönn”. alla ba WHAT? och hon fortsätter mumla med mörk, skrämmande röst: “römm gryk zhus”, sitter där, skräms och mumlar formler som att hon hade en kittel framför sig och slängde ned örter? komvux är lite som ett straff jag måste tjäna. jaja, på återseende!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80