festar ofta

har sovit hela dagen med fönstret öppet och gardinerna fördragna, kom hem ca 08.00 i morse efter ca 3 fester. somnade med tandborsten i munnen, jag ba “ska bara vila lite här”. sedan vaknade jag 20.00 i ett frysrum och började göra kullerbyttor i sängen eftersom nacken var så stel! hatar nackar, speciellt pojkars nackar. brukar lukta så illa där. unken svettdoft och … “toast”

sedan kollade jag mitt schema och fick världens överraskning! ska inte till skolan i morgon. så SKÖNT. wanna fuck the schema.

lakanen är nya, kroppen är gammal. i dag har jag och min pv varit tillsammans i 2 år. grattis till mig!

One Response to “festar ofta”

  1. 1 Anonymous
    March 7th, 2010 at 22:02

    ok för oss som inte är så high på internet. hur följer man bloggen utan bloglovin? annars finns det ju en ikon längst ner att klicka på.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80