sob

hahahaha jag älskar mig själv som barn. jag och en minst lika fördärvad kompis, A, spenderade en sommarvecka på mitt lantställe inomhus, vi ritade nakna människor på 5x10cm-kartong och skrev en kort replik som beskrev personen vi ritat. t ex “Kerstin 67år – jag älskar unga män”, “Bosse 43 år- jag älskar gruppsex”. korten var i stort oskyldiga. men, så hade vi också kvoterat in en stackars mulattflicka med en vad vi kallade “fitt-fläta” som enligt egen utsago hade “sparat till flätan i tolv år”. hennes namn var Sobia och hon hade fått könshår vid sju års ålder, Sobia var nitton; Sobia var verkligen the greatest achievement of all. tissarna var som cirklar, med cirklar inuti — haha, förlåt för “tissar” — och en prick som representerade vårtan. omsorgsfullt skuggad mot iskallt linoleumgolv. jag hade inte ritat henne då mina missfoster till karaktärer blev sladdriga och ojämna. som “Kerstin 67 år”, jag försökte uttrycka åldrande genom att göra kroppskonturen vågig, det fanns bättre sätt.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80