hjärtsvikt

jag vill köpa någonting. jag har en mobil, en dator, en lcd/plasmatv (eller vad det nu är), en mp3spelare, en systemdigitalkamera och allt sånt. det enda jag inte har, som jag skulle vilja köpa är en bärbar dator. då skulle det finnas tre datorer (en stationär och två bärbara) i det här hushållet. det skulle kännas, jag vet inte, sorgligt. kläder? nej, jag orkar inte med att ta en vända till pressbyrån (t-centralen) och kolla vad de har i bon och inte köpa såna kläder. vad återstår? mat? allt man kan ladda ned, som film och musik är ju ingen idé att köpa. en cdspelare vore töntigt att köpa år 2007, vanlig ljudanläggning? nej tack, då närmar jag mig rutan “trettioåring med surrounddrömmar”. vet ni vad som återstår? olika implantat!! gud, tänk att plocka och välja, dröm: en hel vecka på nackakliniken och ragla ut som en mumie därifrån den sjunde dagen.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80