ja

mardrömsupplevelser vi minns:

– när jag gick på 90s och det gick upp för mig varför jag älskar 23årsgräns och “vårdad klädsel”. det här ska få ett kapitel för sig. klientelet sprang omkring i kalasbyxor och ramlade, sådär obehagligt omedvetna om sina kroppar, sprattlade med benen och kuttrade i rökrutan. de fylleringde, GRÄT, tog ut sina kön, fattade armkrok och buggade. jag gick efter att fimpat i någons “lilla svarta”

– när jag skulle använda den här ugnen till matlagning, ramlade från diskbänken och slog ryggen i golvet.

– när jag drömde om sibyllakiosken vid slussen

– det rosa taket en söndagsmorgon

– när jag fick hiv

(de senaste två, samma tidsram)

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80