sucky sucky

jag kommer verkligen bli en otäck psykolog. jag började skratta igår när en kille sa “jag har faktiskt väldigt mycket ångest”, men ja. vad gör man! man festar vidare och glömmer alla sorger, man pratar om sig själv eftersom det är så kul att prata, man klär av sig naken och börjar jucka på… öööh det kan ju NI göra!!! just nu finns inga löv kvar på träden utanför mitt fönster. på ica finns något skit som kallas “samba oelek”. på apoteket sedan: salsy vase? SALSY VASE!! det rycker i hjärtat, blodtrycket stiger, annalkande infarkt. VARFÖR kan krämen inte bara heta salsy valse, eller salig vas, eller “sassy” vas. haha alltså jag hatar när människor ba “jag heter samuel men kalla mig sassy!” hemlösa gör alltid så, nedslaget: “jag heter samme men kalla mig skorpan” eeeeeh vad var “samme” för någonting från första början sicko. blabla, jag har förresten insett att det finns två stilar inanför tullarna för matkillar, det här “hip hop” som blev så trendigt i och med typ mcdonalds expansion, sedan stil nr 2: david bexelius-stilen som ser lite ut som att man dött utanför carmen, kul. nu ska jag sova

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80