sentimental

varför är jag övertygad om att kolingsborg är lokalen chloe sevigny och hilary swank rullskridskodejtade i? stockholm är verkligen lustigt. slussen, liksom terracotta-hilton med blå skylt och gallerian med det där hemska skylinetrycket mot orange bakgrund, en gång som heter “gula gången” som alltid får mig att känna mig som monica bellucci en dålig dag och som sagt en BORG mitt i det där som ser ut som crop circles i betong ovanifrån. slussen är som ett estetiskt nöjesfält, eller estniskt eller etniskt, tycker någon förresten att det är kul att köra bil i slussen? förlåt men jag tycker ändå husfasaderna i gamla stan är fina, de behöver bara lite rogue på kiderna i form av bättre väder, mer luft i slussenkonstruktionen. riv allt! jaja, jag var ute och festade med killar igår!! för första gången efter år av avhållsamhet. en gammal kille som alltid blir kär i mig följde efter mig och jag ba “suck”, sen såg jag att han ramla i snön utanför hahaha. vidare i garderobskön pressade något obehagligt sig fram med nummerbricka och det kändes som att någon stötte mot min lilla, lilla, söta ändtarmsöppning med en hemsk kvist, det vanliga alltså. jag måste utöka storleken på min röv så alla killar som ska gnugga där i alla fall tycker det är skönt!

det blir aldrig blir pitch black om nätterna härom knutarna. det finns en plats emellan högdalen och farsta där jag gissar på att det blir mörkt och ganska tyst om nätterna, undantaget en dovt dunkande bilstereo på avstånd och sparsam vägbelysning som ensam inte lyckas göra ett avtryck i firmanentet. men ja, gud varför är jag fast i den stockholmsvärld skida världar målade upp för mig under det sena nittiotalet, trots att jag bor i stockholm idag? där finns alltid en dovt dunkande bilstereo i ljudbilden — riv kulisserna unge man! jag kan verkligen aldrig se verkligheten. eller så efterkonstruerar jag den pga brist på annat att göra. jag är lat. jag rasslar. hela mitt känsloliv är ihopblandat i hjärnan. där andra har olika fack för minnen, smaker, lukter osv har jag en låda som det står “övrigt” på. varför är det första jag tänker på när jag hör “en back läsk” vinrött hår och lukten av efterbehandlingsbalsam? eller varför ser jag en toalett stöta, alltså jag vet att en toalett inte kan STÖTA, men den flyttar sig i rummet när jag börjar vandra med högerhanden i chopins nokturn nr1, op 9 och får mig att minnas, då notläsning är tekniska vidunder förbehållet. allt är en röra!!! när jag åkte genom den där djungeln förorterna emellan en dag i somras verkade allt bara se ut som hämtat från ett annat land. hur omsidigt vägarna var planerade, hur bussen sluttade, “men gud jag sitter i en turistbuss!” tänkte jag och såg åderförkalkade ben och tänkte genast på hur mörkt det skulle bli där ute på natten! ni ser ju. ingen bebyggelse i sikte. där jag kommer ifrån; om man från vår tomt vänder sig åt öst på vintrarna med snö upp till låren (om man är för tung för skarsnön) kan man se hur himlen slutar vara brun och långsamt tonas åt svart för att sluta i mörker ovanför skogen. alla sade att det var “staden” som gjorde himlen brun och jag visste precis hur vår stad såg ut men så fantasieggande det där “staden” var ändå. ja, tänka kan man ju göra. nu ska jag lägga mig i badet och vara en “drömmande person”. ingenting händer av att drömma, man är ju bara nån LAT unge

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80