hunting

jaha. min kväll ur prokofiev sprungen. tänk trapphus och hastiga huvudrörelser, att aldrig veta någonting och att springa med knäpptysta steg över ett golv. ett parkeringshus, närå, men det hade varit drömmen, det måste jag testa innan jag dör. gå med i min klubb “vi som bli hård knullad i en parkerings hus och andra ‘ruffiga’ miljöer” inte, till skillnad från alla andra freaks handlar inte mitt liv uteslutande om saker som sex och att vara dyslektiker, bo någonstans utanför tullarna, vara ett freak, gud jag HATAR ett visst communti… ok, skitsamma.

just det där “hastiga huvudrörelser” ser man väldigt ofta ute i vallgraven*. ni vet, det finns en hastig huvudrörelse som inte går att feltolka: huvdet snabbt till höger eller vänster vid ögonkontakt. det betyder “men guuud asså jag vill knulla med dig!” eller man vet ju aldrig, från kortare heterosexuella män kan det lika gärna betyda: “du är min härskare”. jag är verkligen en hemsk människa. jag kan exempelvis bara go fourth base med killar när jag tänker att de har intelligens som ett djur. så fort de låter under akten måste jag tänka “höhö här har vi ett riktigt puckat jävla djur som låter”. innan jag fattade det hade jag verkligen ingen sexualitet. och ja, jag förstår hur hemskt det här är, så jag har tagit upp det med min psykolog. vems liv handlar inte uteslutande om sex? nej, men såklart att meningen med livet är att avla och att som följd tar sexualiteten en väldans stor plats, godnatt

*bögklubbar innanför tullarna

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80