”Fruktkorgen”

Föreställ dig detta. Du mottar en fruktkorg som gåva av en man som kallar sig Demarise. Du blir givetvis glad och ställer den på en bänk i köket och rycker ivrigt bort plasten, tar en god frukt och slänger dig på soffan och börjar äta. Dagarna går och frukterna går åt. När du börjar närma dig botten på korgen kan du skymta något svart. Vad är det där? Du flyttar under en banan och några clementiner och inser, att det som ligger på botten av korgen är en svart Dildo

Epilog: Höstmörker och duggregn. Runt omkring granskog och kala fält, en järnväg. Vardagsrummet är starkt upplyst med taklampa. En pojke med brun pottfrisyr står i grå mysdress på det nylagda parkettgolvet och mimar till en poplåt. Som substitut för mikrofon använder han någonting svart, det ser nästan ut att vara… kan det verkligen vara… en massagestav?

Comments are closed.