Sur på förlorare som nervöst kollar sig omkring ”är det här ok?”… typ frågar: hur är fisken på den restaurangen?

Gå dit

Käka en fisk

Och kolla

???? Cp offer, ska rocka sockorna för eran skull <3

I rom åt bara hemlösa på restaurang. Det ska vara en rymlig matsal i det vackra hemmet dit man bjuder in blondiner och brunetter, höviska, följsamma och av ädel börd. Ingen skallrande Sverige restaurang med skithög dålig musik, kreti och pleti och typ qr koder. Det är verkligen hemlös style, att ingen fattar det är bortanför min förståelsehorisont

Sen e folk generellt ”är det här inne?” Kan jag ha den här klädseln? Kan jag lyssna på det här? Göteborg style. Testa ha pondus och inte bry sig, eller bara kompetens?? Alla som dejtar med en kravlista på 90 punkter är bara okunniga. Haha jävla luffare. Gå på hemslöjd med Marika

Comments are closed.