I alla fall, året började med en heldag på äventyrsbadet Yasuragi. Jag och Makthafi hade innan skrivit några väl valda ord över det kommande karriärsåret 2021 på en servett, typ SAS GOLD RADISSON HARRODS PLATINUM YASURAGI. I herrduschen satt en man helt naken på en pall och skrubbade könet jättelänge med nåt som liknade en WC-borste från muji. Tack för synen… daddy, viskade jag och rusade ut därifrån som att han skulle upp och jaga mig. Därutöver var det ett omfattande regelverk för hur man betedde sig på plats. Här lägger vi tofflorna så här och här har vi en speciell zon för det här, mycket att lära sig. Man får inte hålla på med mobilen heller vilket gradvis bryter ned ens psyke. Vi tog den enda kötträtten de hade till lunch och fortsatte testa alla vatten och temperaturer medan mörkret rullade in utanför fönstren. Ett par med tatueringar guppade fram mot oss i poolen som leende missionärer, jag viskade ”vad är ens detta?” skärrat. Jag kommer aldrig tatuera mig. På eftermiddagen bokade vi in oss för en traumatisk hjärtchakrameditation med en yogainstruktör vilket ledde till att det kom två tårar och jag kände mig förrådd och samtidigt nykär i allt det nya i mitt liv. Det tillhör min yrkesroll att vara bombsäker trots att jag egentligen tvivlar och jag behöver bli bättre på det. När vi åkte därifrån var både jag och Makthafi uppjagade, aggressiva och muckade med folk som inte kunde bete sig. Vilket återför mig till nuet, nu sitter nämligen två skrikbrudar här och härjar på restaurangen så ska säga till dem att lugna ner sig nu. Allt gott!

Comments are closed.