jag mötte en man som rastade sin hund, tvärvände och följde efter honom. en rädsla jag har är att befinna mig i en matsal, skymta en hushållerska i dörröppningen som är upptagen med köksarbete vid bänken, varvid jag inte släpper det utan går dit och undersöker vad som egentligen händer. man ska aldrig göra det, för hon står och hyvlar ostskivor i eldstadens sken, långa ostskivor som bara staplas på hög. hursomhelst följde jag efter mannen, för jag ville verkligen INTE han skulle göra något liknande. vem vet vad hushållerskan gör sen, fäster dom i skalpen och börjar gå mot mig? det hade varit bättre, än att hon ändlöst bara fortsatte hyvla och stapla. som tur var hade mannen en port han gick in i och det hände inget skumt längs vägen. luften var alldeles grisrosa igår, vasstrån och grenar överallt

Comments are closed.