hej

god morgon världen! nu smälter all snö, det är som niagrafallen utanför dörren. haha, minns ni såna där “knull-duschar” som hade olika inställningar, typ tropiskt regn, massage, droppar och dylikt. de lär vara rätt sällsynta i dag.

var på gubbrummet i går, anna anky var där och hade en scrunchie i håret. nu vet jag i alla fall att hon existerar. tog en ipren nyss och hela kroppen känns FÖR tung, tänk om jag dör nu eller nåt. misstänker att jag är sjuk, men om jag tar ipren hela dagen kan jag ändå ta sju glas vin till melodifestivalen. hoppas inte daran är med igen.

hatar verkligen “manboy”. vad fan ÄR det. är det att hoppa i jack n jones-kläder, studzig bubbly hopp boy. det här är ingen gymnastiklektion. eller som när emd var 3 små stjärtar (eller pingviner) förra året, om de också skulle hoppa i melodifestivalen skulle jag rakt inte bli förvånad. gillar inte bounce. vad ska vi prata om nu!!!!!!!! typ alla 4 producenter som lånar varandras svarta bågar och står för samtliga bidrag, kvaliteten på bidragen sedan. vad fan var t.ex. det här dansbandet där nån uggla stod och “kom och ta mig – ooh- ooh” eller liknande, minns ej – för att sedan försvinna så kommer en jätte och gör resten av låten.

nej, tänker inte prata mer om det.

vill göra lite kaffe och ta en cigg ute i regnet.

2 Responses to “hej”

  1. 1 A R
    February 27th, 2010 at 18:37

    enda knullduschen jag minns är satsen rätt i fejan. inte tropisk eller så. inte sällsynt heller. vanlig som en gråsparv faktiskt.

  2. 2 Anonymous
    February 28th, 2010 at 07:58

    Men hon som såg ut som en blandning mellan John Lennon och Ozzy Osbourne tar väl priset.Han den där Manboy störde jag mig mest på för att han har typ skitstora lår, precis som sin flickvän!!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80