hade jag tid och pengar skulle jag vilja skriva om antiken, psykologi, andlighet, romantiken, pesten, hitchcock… olika litterära motiv som intresserar mig.. skönhet, försommardiset i grekiska hamnar, eros. saker jag rakt av inte vill skriva om: kost & hälsa, diabetes, mat. synd jag inte lyckas hitta tiden, jag prioriterar mitt sociala liv väldigt högt. det finns inget jag tycker om mer än att sitta på en rymlig, ljummen bar (utan slakteribelysning) och använda brottsstycken ur gamla källtexter som en färgsättning till det omedelbara i livet. regnet mot rutan och taxins bromsljus, galaxer i ölen. jag blev tillfrågad varför jag tyckte om att plugga och svarade att världen får färg. ibland när det vegetativa, bildningsfria tillståndet tar över framträder världen i solblekta funkisnyanser. jag skulle då blöda i pastell. jag kan dock inte så mycket, men är effektiv i att omsätta det jag kan. känner mig oändligt trött på att okontrollerat gyckla, karaktären ska tyglas. men ja, jag är ju till naturen en skämtare. haha jag bara skriver nåt nu?? finns ingen poäng

Comments are closed.