månday

hej fuckers!

tycker uttrycket “sociala medier” är en tautologi. ett medium är per definition socialt, man har ju kontakt med hela andevärlden! värsta mingelfesten 24/7 för oss med “förmågan”, man tvingas stänga av ibland, man kan inte hjälpa alla skitandar. haha, åååh vill vara ett subb-medium. jaha, vem är du då skitande, haru nåt fel eller. kanske hjälper dig om jag får lust senare, ska ta en rök nu. jag läste en insändare i tidningen “ditt liv”, eller jämförbart namn, om doftallergiker. tanken var “det är synd om människor som måste arbeta i miljöer där det finns doftljus”. jag tänkte: det är synd om människor som inte får njuta av doftljus i olika sorters miljöer. sedan läste jag att metros målgrupp var högutbildade, rika människor. hahaha, snarare fattiga ungar i åldrarna 18-25. ååååh jag har sovit ca 1,5 timme i natt. not so fun. noll nattsömn är tydligen jämförbart med 1 promille alkohol i blodet, när vi pratar prestationsförmåga that is. är livrädd för att min lilla sjöhäst ska drunkna i kortisol vilket i sig är en meta-oro som bara förvärrar allt. gud, sluta tänk människa!!! jag tycker om att vara febrig för då älskar kroppen sig själv.

förresten, jag kommer hädanefter avsluta mina mail med “andliga hälsningar” i stället för vänliga.

perfekt! då ses vi i morgon i sal d307 och förbereder presentationen!

andliga hälsningar, R

One Response to “månday”

  1. 1 Isabel
    February 15th, 2010 at 16:50

    'andliga hälsningar' hahahha, i die!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80