levande död

sökte efter “pupp” på goggle.

följande kom upp

1. ett hotell

2. en papegoja som heter det

3. den här hemska

alla som raggade på mig när jag var singel såg ut som honom. troll-arketypen som lever i utkanterna av gamla stan. jag hör modeoraklet – hängslen! “för att liva upp en annars rätt tråkig stil!” varför måste de alltid skrika i tidningar. så hysteriskt. i bloggy måste man skrika, annars hörs man inte.

så roligt när kåta killar ska använda otympliga kommunikationstermer “brus, sändare, mottagare budskap signal, nå fram!!, medium! häxa entreprenörskap!!”. man ba…… tyst nu kåtis. sätt på mig i röven i stället.

måste plugga medan alkoholen fortfarande gör mig happy. om inte jag får minst B i samtliga kurser jag tar den här terminen köper jag en fix, slappar lite. åker till norge, skaffar meth face, går på lino etc, som inte finns längre! nu när jag tänker tillbaka, gud vad jag saknar housegolvet på den tiden typ “world hold on” var inne. typ stora rövar i jeans och hajtand i rep.

vaknade nyss, det första jag sade till min pv var “jag vill ha en cd-singel, den här samba sambero”. gud vad man ljuger när man är nyvaken

2 Responses to “levande död”

  1. 1 Anonymous
    February 13th, 2010 at 18:27

    hahaha! love you och din språkmelodi

  2. 2 Anonymous
    February 13th, 2010 at 19:19

    gud, vart fick du samba sambero ifrån?

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80