bool

jaja. jag har en ny psykolog nu som är rejäl. hon har gett mig olika tips. det var högskoleprovet i går och idag är jag lycklig! livet!

just apropå alla färger. i går köpte jag 2,5kg is i högdalen, åkte hem och städade lägenheten, tände citronolja, annan olja och brände ned ett par gigantiska doftljus i färgade ljuslyktor så hela köket till slut var ett blänkande disco!! sen kom J2 med en bukett vita rosor. vi tog fram all sprit, likör och släckte taklamporna. jag ställde mig i dörröppningen och begrundade flaskorna, ljusen som speglades i flaskorna, alla citroner i laptopens sken och sa “nu ska vi festa”. så gjorde vi en enkel bål som hette finnish summer bool med cider, myntablad och mer myntablad. efter första drinken: “usch, nu börjar det bli rikitgt kallt, snart är det vinter, man skulle ha en riktigt varm vinterjacka” efter två timmar: “asså det här med…” fyra timmar: “dcghet hör med..” ytterligare tre timmar: “fxgjzxv sprak xbcka” så blev det paus i winamp då det var helt tyst och ba “… öööuuhhh” sen rökte J 2st joints och somnade sittandes i soffan. partydjur, inte.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80