blend

har köpt en cider.

minns en gång jag ba “ååh va fin formgivning” när jag tittade på en burkcider i sortimentet *ny på systemet och uppspelt över allt* minns även en gång i högstadiet då jag inte riktigt vågade röka. samlade därför på cigarettpaket, min mammas var klart överrepresenterade: blend, sedan fanns spännande inslag av marlboro lights menthol och vita camel i lilla “fest-lådan” som jag kallade skokartongen. det roliga var att jag inte samlade på paketen för att uppmärksamma min mamma om hur mycket hon rökte, typ föreläsa om rökningens skadliga effekter eller dylikt. motivet var: om man inte kan få ciggen MÅSTE man ha paketet. annars dör man! en gång gick jag så långt att jag altavistade kläder från märket “blend” och försökte beställa.

trevlig helg kåtisar

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80