titel

hej mitt i natten! sitter i morgonrock med cigg, lyssnar på bach. i förrgår = satt hemma kl.00.00, ful med drink och sade: “jag vill gå på mode fest”. vi åkte till riche där jag tänkte 10347 ggr: jag tittar inte på dig, jag tittar i spegeln bakom dig. ville bara dricka tjuriga drinkar, men fick en biljett och gick till berns där det var “mode fest”. ROLIGT!!! träffade daniel & malin och festade med dem, åkte till en klubb där djn hade personlig fotograf (!). personlig assistent, personlig tränare, personlig fotograf, personlig person. en gubbe kände av mina gubb-lover vibes och ville knulla mig. min reaktion: “fuck… me not”. sedan efterefterfest i en lokal med kläder.

gårdagen: klev upp, ramlade tillbaka i sängen.

i dag ska min pv åka till norge. först var det tänkt att jag skulle följa med, visualiserade mig sedan på en gata, i ett land som heter norge. ska till skolan klockan 14.00, mitt i natten. vill plugga någonting där jag verkligen TVINGAS bo på skolan. 72h plugg i veckan

One Response to “titel”

  1. 1 prinny
    February 5th, 2010 at 18:17

    asså har aldrig stirrat på din "header" eller va sjutton det heter förut, men nu lite småfull råkade jag göra det. man blir helt tokig!!! prova själv

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80