hey fuckers

haha, varför går man ut från blue vision med en buylandokasse. tänk den bloggen: i dag gick jag och köpte en film, sedan gick jag och kollade på… film. vill ställa mig i entrén och säga “hey” till alla som går ut. gud vad jag tjatar, men jag älskar verkligen hamburgare! jag har skrivit en låt, den lyder:

hammie hammie how you thrill me, ah-hah, hammie hammie
hammie hammie nearly kill me, ah-hah, hammie hammie

blev galen i går. högg i luften med en penna efter att instinktivt inte fattat världens enklaste momsräkning. har sådan självkontroll i offentliga miljöer. ba *stel pinne på hjul som tänker på hur munnen ser ut när den skrattar* privat är jag gränslös. en gång ställde jag mig och rappa mot en dörr.

ska montera fler hyllplan i väggen nu, så jag kan ha mina böcker där! ett axplock: känn pulsen slå, metodövningar i historia 3.

One Response to “hey fuckers”

  1. 1 Anonymous
    February 1st, 2010 at 21:08

    stor abbakram på dej!!!!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80