hej

pattarna mina e som myggbett, sitter och äter någon slags korv i sängen. det här är så olikt mig!!! jag var otrevlig mot en servitör som frågade: “viket vin!”. jag svarade: “ta det billigaste orkar inte”. sedan frågade min pv om jag ville följa med honom till norge. jag gick in i sovrummet, visade sängen och sa “här kommer jag älska med män när du är borta” *freak*

3 Responses to “hej”

 1. 1 rihanna
  January 30th, 2010 at 12:36

  men vadå, ska han typ flytta dit eller? segt.

 2. 2 RRR
  January 30th, 2010 at 12:40

  nej, han ska bara dit 2 dagar hehe

 3. 3 rihannas hund oliver!
  January 30th, 2010 at 14:54

  asså jaha. gud. man blir ju orolig ibland över det här vurmandet för norge och norrmän. som för skavlan. jag har en sån himla lust att typ fixa en abnormt stor megafon, rikta mot Oslo och ba vråla: vi skrattar ÅT er!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80