bad waters

ååååååååh, älskar att plugga 8h om dagen. det bästa jag vet! gjorde det i går och belönade mig med en hammie klockan 22.00. sedan sov jag. hoppas jag “leker samma” i dag.

har tänkt på en sak. fy fa-an vad sunkigt det måste varit med sex på 80-talet. bygger denna föreställning på videoklipp från årtiondet ifråga. alla ba “frizzy”. orkar inte med människor vars sexualitet är i mittpunkten för deras vuxna identitet.

har tänkt på vilda dipper och hur sällan man hittar dem. åt nyligen frukost: chips och dipp. smaken var taco. älskar när man hittar en vild dip, typ “u.s original”.

ska sluta röka snart. gick ut på rasten i går, stod ensam och rökte ciggen. alla andra freaks gick väl och åt blad från någon påse. eller typ frallor. uuuh, tänk en torr fralla som ger morgonandedräkt!! hatar när människor andas på bussen. eller när människor sitter bredvid sina väskor!!!!!!!!!!! det är aldrig okej. nästa gång tänker jag gå fram och säga “kan du flytta din väska så jag kan komma här och sitta nära dig, riktigt nära”

One Response to “bad waters”

  1. 1 Anonymous
    January 20th, 2010 at 21:41

    folk som sitter bredvid sina väskor är utdöda. iaf i götla.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80