haha så deprimerad över att en gubbe på bar sa jag va “awkward”. tog verkligen åt mig pga. kände mig awkward. asså, jag skulle bara gå och be mitt ex lukta mig i munnen och han sitter alltid på samma bar omringad av samma dystra typer som är extra måna om att ha progressiva åsikter som alibi pga. fullständigt stelnat mentalt. så står jag och försöker andas på mitt ex och den där tomten övervakar mig och väntar på att jag ska säga nåt fel för att “kunna hugga”. haha blir rasande när jag tänker på det!!! det där bråkbeteendet e typ sista anhalt innan män i mitten av livet utvecklar bröst och en ilsken klitoris till följd av dalande testosteronnivåer och det är en utveckling som inte direkt motverkas av att dricka öl varje dag. jag vet det pga. brukar själv bli vresig och trygg om jag dricker oftare än en ggn/vecka. bättre att dom köper mc eller kanske bara går till ett gym? gudarna vet. jag jobbar iaf alltid med lågaffektivt bemötande när det dyker upp diversepjäser med irritable male syndrome, typ “jaha, vad intressant du säger det :)”. pga. går inte att vinna om man visar sig upprörd men nu blev jag så arg att jag var tvungen att lämna lokalen. tråkigt jag besegrades men assåå, tänker den där baren är byggd ovanpå gamla kvarlevor från nån Inka Dotter vars ande framåt spöktimman skrider fram med ett stearinljus och säger “buuu!!” pga. man blir alltid fullständigt kraftlös av att vara där. tycker bättre om energierna runt odenplan, mariatorget, nybroplan. dom är inte lika stagnerade. annat område i sthlm med riktigt dålig energi: solna. jag bodde där ett år och varenda dag kändes som ett utdraget “jag.. jag.. orkar inte”, sen får jag reda på sveriges största kyrkogård ligger där. ingen överraskning!!!

Comments are closed.