jag vill upplysa er om en kampanj jag inlett som heter

#SÄGALLTIDTILL

om nån luktar rump pill

90% av alla fall med dålig andedräkt har sitt upphov i munnen och går således att göra något åt. vanligen om ett kariesangrepp gått ned i pulpan, känner personen själv inte av lukten “slidinfektion på en hårdbrö macka” eller plockar upp noterna svavel/ägg/bajs i andedräkten eftersom vederbörande gradvis vant sig vid doften. därför måste man ALLTID SÄGA TILL om nån luktar “funky” och inte erbjuda vederbörande ett tuggummi etc. en enkel rotbehandling brukar ofta räcka för att få bukt med de mest akuta doftnoterna och vanligen är en sådan procedur smärtfri. att säga till handlar om medmänsklighet! rensas inte tanden ur kan en rotspetsinfektion inträda, vilket är ett eventuellt livshotande tillstånd som kräver en betydligt mer avancerad och kostsam behandling. därför, både för dig och din väns bästa: Säg alltid till! #SÄGALLTIDTILL #DETÄRCOOLTATTBRYSIGOMSINVÄN #FEMINSIM #SOLIDARITET

Comments are closed.