suger

låg i sängen alldeles nyss och tycktes urskilja en svart gestalt utan huvud som satt vid mitt piano. det var förstås en klädhög! haha, var tvungen att, i totalt mörker, kliva i sängen på kortsidan eftersom golvet vid långsidan av sängen var belamrat med skräp, typ sladdar av okänt ursprung, tomma flaskor, solkiga papper med utsmetade bokstäver osv. krälar alltså i sängen, stöter till garderoben så hela skjutdörren dallrar, lägger mig ned och sparkar i samma stund ned ett glas från sängen, hittar en kam under ryggen, hittar en sladd under huvudkudden, skriker och viftar med händerna i blindo för att bli av med allt annat skräp som FÖRSTÖR FÖR MIG!!! sedan kollar jag upp och ser en huvudlös mansgestalt. suck.

ska göra en make-over i köket om ca. 7h, då jag kommer hem från skolan. mitt gudbarn katta kommer hit och ska få guld-hår och ringar i håret, tanken är att ringarna ska klirra så folk hör när hon kommer ;) eller inte. ska däremot måla en vägg i white alabaster. ser så fram emot att sitta i mitt nya, extremt lilla kök, ta en iskall vodka absolut (ny drink jag uppfunnit=2 delar vodka och 4 delar vodka) och läsa en bok.

kom precis att tänka på min farmors svartkonstbok som har gått i arv flera generationer. den kommer jag alltså inte läsa.

3 Responses to “suger”

 1. 1 Linnéa
  January 9th, 2010 at 01:43

  Häller du i lite juice på det där så blir det ju t o m drickbart ;)

 2. 2 mar
  January 9th, 2010 at 12:30

  åh fin header! och bra text.yay!

 3. 3 Skinhead Barbiedoll
  January 9th, 2010 at 20:03

  en gång när jag kastade ett getöga på min säng såg jag en hund där, fast när jag tittat på hunden någon sekund extra så såg jag att det var ett juicepaket. klädhög nästa!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80