Tycker verkligen om att intensivlära mig språk för man har ju tyvärr ett ego man vill skönmåla ibland genom kommunikation, som i t.ex. jargong eller en show och den blir helt ny på ett nytt språk, dvs man får forma en ny personlighet och jag bara ÄLSKAR sånt. goethe sa att gud inte existerar i det orörliga och för mig är tanken på gud lika viktig som det orörliga är att ta spjärn mot, uppåt. från djupet till ytan. jag hade gått under utan ytan, verkar inte bättre än att det är här jag blir till. jag ska säga det på anställningsintervju. min största talang är att jag kan vara exakt vad som helst för en organisation, ett företag eller.. dej *tittar upp undergivet under rödfärgad bdsm lugg* nån nätverkstekniker med 0,00 hår o skägg ba “doggo” nej va säger såna freaks på reddit, typ “sweet” “wifey”

Comments are closed.