det ingen tänker på inför apokalypsen är att vi vid nån punkt kommer jaga lite större människor för föda. haha år 2021: folk orkar fortfarande inte lämna sthlm och göra farmen så dom som springer långsammast ryker ju först tänker jag. fy faaaan. möta en sån friskis Drottning på götgatan som gjort dem farliga krigsmålning streck, har håret i såna “boxar flätor” som vi alla älskar, med ett armborst över axlen och sån lagerhaus kvinnosmycke glimrande i solen :O cue sån kritisk slowmotion scen med “borr ljudeffekt”. livrädd, det kommer ju va deras revansch mot “överhögheten” typ. snälla intellektuella gå till gymet eller nåt. fröbönder, nazister på gymet samt strökriminella med komorbida diagnoser kommer ju inte direkt sakna mat på bordet. personligen suger jag på att springa länge för mina muskelfibrer är mer sprinter än maraton. tänk sen efter en diet på sedlar och kråkor, nä fy! måste börja göra nåt litet i alla fall. inte “prepping” , det är verkligen så b. lyssna på hur ordet låter, som att nån kommer och skuttar. äter hellre människor/husdjur än att skutta ihop ett lager konserver. ska ha presentation i morgon så jag skriver här i stället för att förbereda den :) det är inte karaktärsbrist utan behöver fan inte va så duktig hela tiden! banne mej! skoja *återgår till power point*

Comments are closed.