alla artister som har beach boys i sin sån..glömt bort vad det heter.. style musical et influences.. skoja hahahaa ska bli sån “mm vad heter det på svenska? glömt”, i alla fall dom artisterna är oftast bra. tänker dom har öra för klassisk musik och alla som har det gör bra musik helt enkelt. jag tycker attityd är såååå irrelevant, fullständigt trött på artisteri. lady gaga va verkligen spiken i kistan på det haha.. åååh har en så fin idé, tänk va kul om alla kunde göra så här: 1. va dålig, typ fake hosta och ljuga man inte förstod texten man skulle läsa till idag osv 2. va missnöjd med partnern och fantisera om gruppsex 3. ha alla hårfärger samtidigt 4. “varför bara göra en sak när man kan göra båda? ;)” 5. vrf inte ha alla sjukdomar i stället för att lida osv. anything goes i kärlek, jobb, situationer osv.. en bra sak med det dock är att man troligen är likgiltig sen när man väl får en order <3

Comments are closed.