puder

hej kåtisar.

har haft en VEDERVÄRDIG dag, hatar snö!!!! försökte gå till bussen iförd skor utan broddar, slirade ned för en sluttande gata. typ som en stel dildo på hjul! så sur. det tog seriöst 10 minuter för mig att ta mig ned till s:t eriksgatan, då tänkte jag “tänk om någon skulle komma och jaga mig nu”. sedan har jag, av någon outgrundlig anledning, haft en snygg röd fläck i fejan. hela dagen. öppnade sverigehäftet på tunnelbanan i vilket det står “bråk i tyskland över matkorg”. kul, skrattade hjärtligt. not. så irriterande med tidningar som kallar sig “oberoende liberal”, en tautologi i dagens medieklimat. själv trodde jag DN var sossarnas partiorgan! eller inte. “värna om objektiviteten” *pottfrilla*. gud, alla som tror bra journalistik per definition handlar om objektiv nyhetsrapportering kan ju köra upp en röjsåg i röva. nåväl, i skolan satte jag mig längst bak i klassrummet och tog en pull. skulle ha sökt retorik i stället för psykologi som soul searching-kurs. fick reda på att jag inte kommer inte få A om jag inte pratar mer i skolan. uuuh, har verkligen IG i att prata. tänk om all kommunikation kunde ske skriftligt. nu tänker jag mysa med haneke.

3 Responses to “puder”

 1. 1 masha
  December 16th, 2009 at 21:31

  jag ska också mysa med haneke! och vibben. närå skoja………

 2. 2 Lexi
  December 18th, 2009 at 19:30

  När du kommer in på civilekonomlinjen kan du gotta dig alla jävla föredrag man måste framföra, som om det per automatik betyder att man har massa powerpoint föreläsningar när man är klar utbildad ekonom. skit störigt… tänk omman vill bli sån ekonom som bara gömmer sig inne på sitt kontor och räknar siffror? varför ska man då behöva bedömas på hur nervös man än när man pratar inför publik?

 3. 3 RRR
  December 19th, 2009 at 03:29

  masha: hihi, testa googla pussy pump!lexi: precis sån ekonom vill jag bli. sitta med siffror och sura. ha svart mittbena och en dag göra en "falling down"

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80