gick verkligen inte ut ikväll. stannade hemma och pluggade som en Duktig, Lydig flicka.. och lite annat också ;) lagade en “köttfärssås” om ni förstår vad jag menar…

i morgon vill jag gå på hybrisfesten men har seriöst 84 kronor på kontot. behöver iofs inte dricka men orka mallorca. man ska verkligen dricka när man är ute tycker jag, riktigt jävla mkt oxo.. får väl sälja nån ring

annars känns som att min “vagel” i ögat är äkta cancer, varför?

har “ulcererat”, vad heter det.. blivit sår som blöder, noll komma noll smärta. ALDRIG gjort ont, sen har den “börjat äta” på omkringliggande vävnad. nåväl, den typen av cancer bildar aldrig metastaser läste jag nu och det var ju skönt. då kan jag alltså i lugn och ro vänta till den 14:e april då jag fått läkartid?? suck bor jag i somalia eller va

slutligen ska en tand ut som gör att det luktar “bajs” när jag pratar, sen är jag FRIIIIIIIIIIIIIIIII dessa åkommor. känner mig som gunlög 89 år

Comments are closed.