vad är det med torsdagar?? veckans största otursdag, allt som kan gå fel går fel.. järnspikar också! “kalle anka hytter ilsket med näven” haha heter det hytter?? jag ska berätta en totalt ointressant sak jag gjort idag, matat in 934 glosor på flashcards, vilket tog ca 4h <3. haha jag “kan inte hålla mej” när jag väl börjat utan MÅSTE GÖRA ALLT. om ni undrade är hytter en av glosorna, eftersom man såver i dom på Silja line – gay kryssen ! uuh känner mig som en sån skepp ´o hoy – nu våras de för matroserna-person. senil med internet som är online och vill “överraska”. i dag var det sannerligen uteblivna överraskningar pga. hade prov, som förvisso inte räknades men gjorde bort mig totalt. skrev “voiature” och gjorde hundra andra fel pga..?? fitt torsdag. har jag någonsin sedan sjunde klass skrivit “voiature”. japp. varenda gång *bild på alla mina prov sedan 1999* voiature voiature VOIATURE usch, det är inte jag. förtränger det bara och går vidare lajdidajdida *3 år*

Comments are closed.