tycker så synd om den depraverade franska mamman jag skriver om i min “helgberättelse” :( förra uppgiften etablerade jag bara en vanlig stock photo mamma jag inte alls trodde jag skulle behöva använda igen, men nu skulle jag beskriva hur hennes förra helg var??? jag ba ok, kan inga ord för utflykter och tårtor så jag måste förvandla henne, så.. på lördagen ringde en snygg kollega och bjöd ut mig på middag så jag drog ut på stan och köpte en röd klänning. sen tog jag ett bad och sminkade mig “läckert”. jag var på restaurangen runt åtta men var inte hungrig så jag drack bara. sen runt tio drog jag till en bar där en väninna firade 40 och efter några glas åkte jag hem i en taxi och somnade bredvid min man och barnen” *måste få in dom på nåt sätt* sen nästa dag vaknar hon “lite senare än vanligt” och märker att mannen och barnen inte är hemma.. no shit dom har väl flytt till nån moster i nice eller nåt. så hon går på gymmet med en horig väninna och ba “övningarna var riktigt jobbiga efter lördagens drinkar men vi dog i alla fall inte”?? hahahahha glad för det lilla, äkta me style. sen ba.. uuh jag måste få in mannen och barnen nånstans *ångest* så hon får vingla in i dom “på gatan” och alla slår följe hem. väl hemma lagar hon en festmåltid åt hela familjen med ett hekto illa dolda skuldkänslor och en karta roppar typ och slutligen läser hon lite innan sängdags, förhoppningsvis manualen till att ödelägga sitt liv mer eller nåt så det bara kan bli värre till nästa inlämningsuppgift. nej men ååh jag vet inte hur man skriver “på söndag fixade jag och maken 5-åringens lill cykel”. franska e så svårt, typ att man ska göra “lill cykel” så betyder det att man lagar en lillcykel framför femåringen och det bara händer i ett specifikt utrymme som kräver en specifik typ av preposition. skulle skriva 20 meningar och det tog, skojar inte nu.. 12h. ja ja, men det blir alltid lättare efter man sovit, godnatt

Comments are closed.