hej

haha, började nästan grina i morse. tog ett par fladderbyxer från garderoben som var helt noppiga. tio minuter innan bussen går sitter jag med klädroller och drar hysteriskt längs benen. när en lapp väl blivit smutsig försöker jag rafsa bort den med nedbitna naglar. det slutar med att jag sitter med pincett och drar av den. HATAR när man under stress blir tvungen att lita till sin finmotorik! åh, förresten, tänk att dra bort en foundationkaka som gräddats under åtta timmar med klädroller. mmm, *oggar*

i sommar: blöta bomull med tonic, dra över ansiktet, stirra in i mörkret. sedan tänker jag ba slänga tussen i toaletten.

måste tänka att internets trollnivå inte avspeglar samhället. hatar att man får den uppfattningen som www-lover.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80