hej!

får inte ur tummen ur “mynningen”. har tenta på fredag, stirrar på böckerna. läser en mening, hatar att “skriva” för hand, så jag tänker i stället. då rangordnar sig tankarna som följande:

1. olika drinkar jag kan slänga.
2. vad jag ska köpa i julklapp åt min pv, restylane eller gymkort.
3. hur jag ska göra min studiemiljö uthärdlig. tänker att en bra hållning sittandes är lösningen på mina problem.
4. julpynt. ett ljus och en svart skål apelsiner räcker väl. overkill att förstöra sitt vardagsrum med röda gardiner eller nåt liknande, ew.
5. varför tanten i godisaffären 96 envisades med att säga “djoosy frout”. tänk frizzy hår, stickad tröja som klias, drickor och “djoosy frout”
6. tänka på hur det vore om jag ba stoppade in en massa gem för att sedan bli uppraggad, hemsläpad och när det väl är dags för lite “härligt passionerat sex” så får min älskare en rejäl överraskning.
7. om människor som “folk mest är”, blir frestade om man äter en hammie på bussen, eller om de blir irriterade.

2 Responses to “hej!”

  1. 1 Anonymous
    November 30th, 2009 at 21:41

    Man blir väl irriterad, skitstörigt med nån som sitter och trycker in slafs i pajhålet när man helt fredligt försöker åka med bussen. Bubu!!!

  2. 2 Anonymous
    December 1st, 2009 at 14:22

    hej Bullen. jag har ett problem. min pv ljuger om en massa saker. är det normalt? a.k.a borde jag ligga med nån annan?mvh "gemjejen"

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80