zoo

så mysigt idag på komvux. min klass består av 3782 kurder som lagrar lite väl mycket fett på röva. långt bortom gränsen för vad som är okej för killar, det ser bara vulgärt ut och på det: ett gäng mia thörnbloms som ba “ja ska bli psykolog”. jag satte mig vid fönstret så jag kunde kolla in handelstrafiken längs sveavägen. vad är grejen med glin? det finns ingenting jag avskyr mer än glin som läser på handels. man ser i fejan att späcket är kvar, “fructis” i håret och målbrottsröster, akne? liksom lägg ned, besudla inte min fantasibild av eh.. luddigt långa män med olika svarta plagg, regn och svårmod, hemliga sällskap och typ kabbala. så kommer någon rödmosig kackelunge bräkandes och haltar ut jämte någon uteliggare. nej, då kan jag lika gärna sitta utanför ett badhus. alla dåliga brats ser ut som att de precis lämnat ett badhus, alltid vått hår och rött ansikte, klor i varenda por.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80