hej

jag alldeles nyss: stoppar mina omega 3-tabletter i munnen, letar efter någonting att skölja ned tabletterna med, ser en flaska fruktsoda med lite götta i botten, tänker: “ååååh, lite gullig fruktsoda utan kolsyra, mums”. tar en stor klunk. inser därefter att det är ren sprit *full*

har haft en så rolig helg, bortsett från att jag inte hann träffa linnea!! i fredags var det sorebisa-mys på sjöhästen (cozy), sedan kåken (sura killar) och spy där… robert wells var och festade! jag ba HEJ gubben *försöker se ut som en flaska balsam*. i lördags var jag på fest i skrapan, träffade masha som gick runt med mobilen i fitty. ska själv testa det. tänk hur jag smsar alla i min telefonbok, stoppar in och väntar på svar!

3 Responses to “hej”

 1. 1 Anonymous
  November 24th, 2009 at 07:45

  miss u masha *grinar*

 2. 2 Anonymous
  November 24th, 2009 at 12:16

  jaaa, saknar mashas blogg!

 3. 3 ronny
  November 24th, 2009 at 15:32

  ingen mottagning i fitty p.s *erfaren haha ok nej skoja*

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80